Fashion // fall 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jacket // Zara. Jeans // Replay. Shirt // RalpLauren. Jumper // The Two Pine Brand // Shoes // Lacoste

Denne jakken altsår ♠ Dette er hva jeg kaller en digg høstjakke til en billig penge. Ikke bare er den rimelig, men herreminfajitas for en sexy farge grått kan være. Denne er en sikker vinner til kjæresten //mannen eller deg selv

Jakken ligger koster 1800.- på Zara. Det kan jeg ikke si er dyrt for en knallbra høstjakke.

Det er ikke så lenge til Lene og jeg begynner å jobbe sammen, da får vi begge tatt litt mer outfits bilder. Kan være både vanskelig og litt flaut å stille seg opp i en park alene for å ta bilde av seg selv. Ha ha. Jeg har faktisk gjort det en del ganger. #Flaut

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP8260651P8260648P8260642OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere får en magisk kveld. Jeg lurer faktisk på om jeg skal kaste meg ned på trening en gang til nå, hmm.

Ses på Snapchat senere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *