Kjærlighet ved første blikk (Mr gray)

FotorCreated

Hello gutte & jenter.Høsten nærmer seg for fult og det er på tide å finne den ultimate høstjakken. Jeg satser på brunt og grått denne høsten.

Jeg har lyst å tips dere om en spesiell jakke. I mitt hode hadde jeg et bilde på hvordan høstjakken min skulle se ut i år. Jeg har sett over alt, men ingen jakke/frakk som så ut som den jeg hadde designet i hodet mitt.

For en uke siden stakk jeg innom Zara. Det er en plass jeg alltid stikker inn, her finner jeg alltid noe. Pluss at klærene sitter på som et skudd til en fin pris for lommeboken.

Da jeg kom ned trappen hang jakken min på en plastikkdukke, og jeg bare YAAAAA! Der var jakken jeg selv hadde designet i mitt hode. Det var faktisk kjærlighet ved første blikk. Kødder ikke! Men dem hadde ikke strørrelsen min i butikken, eller dem hadde størrelse medium som jeg bruker, men den var på plastikkdukken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

I følge reglementet på Zara så får man ikke lov til å ta av klær som er på dukkene. Jeg kjente jeg ble så forbanna, skal de liksom ikke tjene penger de da? I mitt hodet tenkte jeg bare, what to do?!?!?! Det var tross alt kjærlighet ved første blikk, hva gjør man ikke for kjærligheten da? Jeg skal ha denne jakken uansett hva!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tok en liten halveis «Robin Hood», dro jakken av dukken og latet som ingenting. Jeg gikk til kassen og skulle betale, Surprompen i kassen på Zara bare, hvor fant du denne? Jeg bare æææææ (faen) Her røyk min «Robin Hood» wannabe person! Jeg klarer ikke å lyve. Jeg tok den av dukken (sorry) Surprompen i kassen ble så forbanna. Jeg bare, okay! Its just a jacket! Eller ikke «just» en jakke, det var tross alt kjærlighet ved første blikk. Men du trenger da ikke bli så sur, da får du heller skaffe deg en annen jobb.

Etter 20 minutter med diskusjon om denne fine jakken, måtte surprompen i kassen la den gå. Jeg vant, og kjærligheten ble min. Surprompen kastet jakken i en blå stygg papirpose fra Zara. Jeg bare, tusen takk. Ha en fantastisk dag videre.

Nå bor vi sammen på Sagene, og det føles virkelig fint.Nobody puts Espen in a corner! Hvertfall ikke når det kommer til kjærlighet ved første blikk.

Lurer du på om dette kan være kjærlighet for deg også? Da finner du jakken på Zara sin hjemmeside.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Fantastisk fin var den! Skjønner at dette var et skikkelig crush!!!

  2. Så den idag når jeg var innom Zara i Bogstadveien, og tenkte at jeg skulle kjøpe den, men lar det vente litt!