Blogging er virkelig ikke bare en dans på roser!

unnamed

Det er mange som spør meg om nettopp dette med blogging, hvorfor man blogger, hva skal til for å blogge, jeg også har fått spørsmålet, kan alle blogge? Svaret er enkelt. Blogging er moro, krevende, spennende og det er virkelig ikke bare en dans på roser.For meg handler blogging om å kunne formidle noe til mennesker, noe positivt som kanskje andre finner spennende, men man skal jo også ha det moro. Har man det ikke gøy på jobb, da kan man virkelig bare call it quit!

Hvordan jobber en blogger mon tro? Jo det kan jeg svare på. Jeg har nå jobbet med bloggen min siden 2010, men i januar 2015 gjorde bloggen til en 100% stilling. Da følte jeg det var på tide å ta en liten pause med jobbene jeg gjorde ved siden av, og jeg koser meg virkelig med dette.

Jeg står opp 07:00 hver morgen for å skrive første innlegget, videre går dagen både til møter og amassadør avtaler som skal følges opp. Jeg er hjemme i cirka 17 tiden og da skal innlegg nummer to skrives. Etter innlegg nummer to er up and running i den sosiale media verden tar jeg meg en pust i bakken, det vil si at jeg er på trening. (helt sikkert Gerilja løping på G)

Du ville kanskje tro at jeg var ferdig på jobb da, men nope! Jeg har Instagram konto med mange fine følgere, her prøver jeg å legge ut et bildet om dagen. Jeg har også en snapchat konto med totusenfemhundre fantastiske sosiale medie venner som jeg faktisk snakker med, helt sant.

Jeg synes det er så feiende flott at vi kan ha en dialog via den kanalen. Jeg legger alle til på Snapchat. Lurer folk på noe kan dem sende meg en direkte melding der. Jeg svarer på 90 % av alt. Jeg svarer ikke på sex bilder, thats just so 2011 and trashy. I dont do trash!

Reiser jeg på ferie skal det blogges hverdag, men da kommer det bare et innlegg om dagen fordi jeg trenger «litt» ferie også. (Im just one person)

Sånn er faktisk livet mitt om dagen. Det er spennende, moro og tar veldig mye av min tid, så derfor er det bra med planlegging. Jeg er veldig heldig som har trolig norges beste agent som passer på meg. Bloggen min ligger på  UB sin platform også styres av mine fantastiske UB ( Unitedbloggers) familie. Joda, dem har blitt en fin liten ekstra famile som passer på at denne EspenHilton bloggeren skal ha det fint og føle at han blir tatt godt vare på. Jeg står for alt på bloggen, men UB stiller opp for meg om det er noe jeg trenger svar på.

Kan alle blogge? Ja, alle kan blogge og jeg synes personlig at det burde være flere gutter som blogger. Legg fra dere janteloven gutter og sett igang, Bli med på jobb da vel, kanskje vi ses.

Nå gleder jeg meg bare til neste helg hvor jeg reiser på tur med hele UB familien på fjellet. Her skal alle bloggerene kose seg på kick off seminar for 2015. Ja, vi bloggere blir tatt alvorlig hos UB. Vi styrer tross alt den sosiale media verden.

All the best fra bloggen Hilton.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *