Kontorjakten sesong 1 :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen dere. Jeg lurer igrunnen på hvordan det går med dere jeg? Selv har jeg det helt tipp toppers.Dere vet ikke helt dette enda, men Lene og har hatt en plan om å få oss kontor sammen. Hvor digg blir ikke det da mon tro? Endelig får jeg kollega å jobbe med, ha ha. Det høres kanskje litt rart ut, men når bloggen er jobben er man ofte på jobb alene. Jeg tror dette blir veldig fint og hyggelig.

Lene og jeg jobber veldig bra sammen, så at vi nå skal få oss kontor og må se hverandre hvereneste dag blir amazballs.

Ting blir litt letter når vi er to stykker som driver med det samme. Kanskje det blir så velykket at det blir julebord på meg i år? Yaaaaa! Tror ikke vi trenger å leie et stort selskapslokal når den tid kommer, vi er tross alt bare to stykker.

Men med nytt kontor må man jo ha interiør som passer til begge to. Dette er litt av den stilen jeg digger. Tror ikke Lene og jeg har 100% samme stil da, ha ha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP8180294OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg elsker dette smiley fjestet.  Jeg kjøpte det på «Billigbutikken» i Vennesla da jeg var ca 16 år, og jeg klarer virkelig ikke å kaste det. Ha ha. Det er ikke så fint, men et smile er jo en del av oss alle. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Du Espen du er virkelig en fyr som sprer godt humør, selv har jeg deg på snap og hver gang jeg ser på storyen din både smiler jeg og ler jeg =) Ville bare gi deg en tilbake melding på en solskinndag =D Forts god sommer =)