Foreldrer er dem beste :D

P5302700

God morgen dere, håper dere har sovet nydelig. I natt sovnet jeg veldig seint, du vet noen ganger sier kroppen bare, nei jeg vil ikke sove. Du tvinger deg selv ned i sengen og der ligger du som et lite adhd barn. Inne i hodet ditt hører du bare (trallalaallaallalla) Da klokken begynte å nærme seg 04:00 sovnet jeg og da klokken var 08:30 voknet jeg opp fordi solen skinte rett i fleisen min, yay!

Jeg får helt sikkert sove tidlig i kveld da, det er jo en bonus. Nå går jeg faktisk bare rundt i leiligheten og later som jeg har sove 8 timer, er super happy med musikk på full guffe. Agendaen for dagen er vasking av leiligheten, bake rundstykker, vaske klær, betale regninger og jobb. Er det sånn dere kvinner har det i hverdagen med oss barn?

Kanskje dette er hvordan det føles for dere som har barn generelt? Dere sover dårlig, må opp tidlig for å gjøre barna klare for en ny dag. Det eneste vi som barn ser er jo foreldrer som er super glade, og står på for at barna skal ha det bra. Jeg husker da jeg var liten så tenkte jeg aldri at mamma var sliten. Hun var så opplagt og flott hver eneste dag. Hun kjørte oss til skolen, lagde mat, vasket klærene våres, ryddet huset og gikk på jobb. Da vi kom hjem sto middagen på bordet og mamma var like blid. Hun sovnet noen ganger på sofaen da, nå skjønner jeg hvorfor, ha ha.

Nå skal ikke jeg si at min dag er lik deres ( all respekt til dere foreldrer som gjør en fantastisk jobb med oss barn) Men kanskje vi har samme følelse i dag? Følelsen at man må fake at man er ikke er sliten fordi du har alt for mye å gjøre på agendaen din.

Foreldrer altsår! Snakk om dagens helter. Dere er amazinge.

Nei, nå skal denne gutten knekke inn litt eksta energi på denne hjemmelagte grønne smoothien og hjemmelagde proteinbaren. Vi ses litt senere fine mennesker.

P6183332

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *