«Nedivektmeny» Frokost / lunsj til 15kroner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God mandag folkens. Ny dag, ny uke og mye står på agendaen, så derfor er det viktig å starte uken med proteinrik mat.Jeg tenkte at vi kunne starte med «Nedivektmeny»som dagens første innlegg. Jeg har fått så mange spørsmål ang Kvarg ; Hvorfor jeg spiser så mye Kvarg? Hva som er så godt med Kvarg. Hvor kan folk kjøpe dette? Hva koster det? Osv…

Derfor mine damer og herrer tenkte jeg dere skulle få en litt lettere og billigere «Nedivekt» versjon i dag. Denne er faktisk mye lettere å finne på butikken, den er billigere og det smaker helt fantastisk.

Alt er det sammen. Jeg har bare byttet bort Kvarg med Mager Kesam.

Alt du trenger er;♣ 1 boks med 300 gram Mager kesam. ( 36g proteiner?

♣ 10 gram med mandler (sunt fett)

♣ 1 ts med kanel

♣ 30 gram banan (carbo)

♣ 2 SS med Funlight (setter på mangosmak)

♣ Totalt innhold = energi 326 kJ (74 kcal), fett 1,0 g, -hvorav mettede fettsyrer 0,6 g, karbohydrat 4,3 g, -hvorav sukkerarter 4,3 g, protein 12 g, salt 0,1 g, kalsium 140 mg (18 %’) ‘ av referanseverdien.Du kan lett brukes til lunsj på jobb også. Den vil holde deg mett i hvertfall 2-3 timer. Denne frokosten // lunsjen vil totalt koste deg ca 15 kroner. Det er litt billigere enn å kjøpe deg en yoghurt til nesten 20 kroner hvor 70% av innholdet består av sukker og annent dritt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liker du dette tipset så er det bare å dele innlegget videre. Takk takk, og ha en fantastisk mandag. Ikke glem at du forsatt kan stemme på oss HER 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *