Lag dine egne «design» glass :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har sett at både bloggere, instagrammere og Snap folk er veldig glad i disse gamle glassene med trendy sugerør. Siden det er så populært og alt for dyrt å kjøpe slike glass,  skal dere her få mitt tips på hvordan dere selv kan lage dem hjemme.Slik kan du lage ditt egent sommerglass. Det eneste du faktisk trenger et Nutella glass. Det vil koste deg toppen 30 kroner. Innholdet kan du bare kaste, eller spise det. Jeg kastet det, fordi hadde æ spist dette så hadde jeg blitt alt for happy på fake energi, ha ha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bruk Zalo så forsvinner etiketten med en gang.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lag et hull på toppen av lokket, putt et fancy sugerør i. og simsalabim. Du har laget et helt egent «designerglass». Disse er jo så mye kulere enn de glassene du får kjøpt på butikkene til 100kroner pr stk. 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjøper du vannfast tusjer kan du lage dem ekstra kule. Tenk så moro ungene deres kommer til å ha det? Helt egent glass. Dette er noe jeg hadde gjort med mine barn om jeg hadde hatt kidoz.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *