Ekteskapet er Guds oppfinnelse!

P4036498

Ekteskapet er Guds oppfinnelse og dermed er det Guds regler som gjelder, dette sier Maria  HER! Hmm….Den er litt kjip å få av foreldrene dine. Noen ganger lurer jeg på om kristne mennesker virkelig leser hele bibelen? For om du skal leve 100% etter hva som står i denne o mighty vintage boken må du virkelig være pinadæmæ gal!

Tenk når du får barn, la oss si du får 4 fantastisk nydelig barn. Det ene barnet ditt er, MERK: blir født homofil. Problemet for dette barnet er oppveksten. Det er veldig vanskelig for å komme ut til deg som foreldre fordi mamma og pappa dem lever 100% etter bibelen.

Årene går og denne gutten / jenta blir tryggere og tryggere på seg selv. En dag sier han/hun fra til mamma og pappa «jeg er homofil» og jeg har også verdens vakreste kjæreste. Neste år skal vi gifte oss og det blir i kirken.

Nå lurer jeg på hva hun ville sagt til sitt egent barnet som skal gifte seg med den hun elsker, i en kirke! Og er det 100% greit at hun faktisk homofil? De standerene er vel ikke helt etter den flotte vintageboken disse foreldrene ønsker å leve etter?

Hva velger du? Barnet ditt? Eller velger du denne boken?

Er det noe som virkelig piss me off i 2015, så er det foreldre som ikke klarer å godta barnas lykke, og at barna vil vise dette til hele verden. Som foreldre burde du være stolt uansett hva. Det er barnet ditt, det er jo lykke i seg selv.

Jeg har heller ingenting imot andres sin kristen tro, men det jeg har noe i mot er foreldre som behandler barna sine som outcast fordi dem har arvet en bok av bestmor som de tilber 100%.

Ha din tro for det er viktig, men respekter mennesker for hvem de er. Det 2015 så det går sikkert fint å kutte ut et par kapitler fra boken også, tror du ikke?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *