Ikke alle bilder som man trenger å poste, ha ha.

P8111351

God morgen fine mennesker.Det er liksom ikke alle bilder som postes når man blogger, men for å være helt ærlig så liker jeg de bildene best. Jeg føler at tullebilder representerer meg litt bedre enn å stå rett opp og ned som en annen euromodell.

I dag er det faktisk Øyafestivalen som står for tur. Det er Lene og jeg som stikker på festival og det kan bare ende opp med latter, litt for mye idiotiske bilder og et par glass med druer for mye.

Btw: Jeg må bare si at jeg synes det er super gøy med så mange nye «venner» på Snapchat. Blir nesten litt flau over det jeg klarer å legge ut til tider, ha ha. Men er man ikke seg selv så er man noen andre vettu. Jeg liker best å være meg selv. Er du på Snap så legg meg gjerne til, det er bare yberhyggelig. Mitt Snap navn er EspenHilton.

Husk at du også kan nominere bloggen vår HER. Håper vi vinner i år også jeg. 

P8111350 OLYMPUS DIGITAL CAMERAP8111347P8111375P8111373P8111363P8111366

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *