Vinneren er…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Specsavers // Reklame

God mandag dere, herreminsarajevo for en fantastisk kveld vi hadde i går med Specsavers.Det er så sinnsykt kult å få være en del av Specsavers ambassadør gjengen sammen med både Lene, Cathrine og Alexandra Joner. I går møtte vi alle opp til en deilig middag med hele Specsavers familien før hele showet kicket løs på kvelden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ikke helt med på denne Selfien jeg da!
P8111383P8111409

En vinner skulle kåres og det var fem nervøse, men veldig fine representanter som skulle bli til en heldig Specsavers ambassadør. Jeg har vært med å sett dette showet tidligere så jeg skjønner godt at finalistene blir nervøse på scenen. I år føler jeg at alle svarte helt fantastisk på spørsmålene fra dommerene, way to go alle sammen.

P8111401
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vinneren ble Camilla, nå skal hun til Tanzania og hjelpe med å gi ut briller til dem som trenger synet sitt tilbake.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP8111425P8111427

Jeg var også en liten snartur opp på scenen for å snakke litt om hvordan jeg opplevde Tanzania.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
P8111393

Kjære, fine, snill norges befolkning kan jeg spørre dere om verdens største tjeneste? Jeg vet vi alle har briller liggende hjemme en plass, mange av disse bruker vi ikke. Det har seg slik at menneskene i Tanzania kunne virkelig trengt dem. Uansett styrke, så trenger de briller.

Bli med å samle inn briller til dette prosjektet. Alt du trenger å gjøre er å levere brillene inn på din nermeste Specsevers butikk. Da kan du være med å gi et lite barn synet tilbake slik at hun/han kan gå på skolen med sine lesebriller. Hadde ikke jeg hatt mine lesebriller så hadde jeg ikke bare slitt med konsentrasjonen, men også hodepine.

Del gjerne innlegget slik at flere ser at vi trenger flere briller med oss til Tanzania 2016.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Oh yes, det var virkelig en morsom kveld, hun var en verdig vinner! Supert å kombinere de to eventene sammen også 🙂