I dag skjer det :D

Skjermbilde 2015-06-23 kl. 21.02.07

God tirsdag dere.  Brillene mine er fra Tiger of Sweden (reklame)Denne dagen har jeg faktisk ventet veldig lenge på. Ikke bare er det tirsdag og jeg skal spise Kvarg med mandler (igjen), men det er faktisk den store dagen med Specsavers hvor kåringen av hvem som blir årets brillemodell 2015.

Som ambassadør for denne fantastiske brillekjeden gleder jeg meg glugg ihjel til å ta en del av denne store dagen sammen med mine to ambassadører Lene & Cathrine. 

P4100058P7034035

Dette er jo en modellkonkurranse som ikke er helt som alle andre. Men heder og ære kommer også den store jobben. Vinneren blir ambassadør for Specsavers’ veldedighetsprosjekt og skal reise til Tanzania for å hjelpe dem som ikke har det så bra som oss andre.

Jeg var i Tanzania tidligere i år, og gjorde den jobben som vinneren når skal ta en del i. Jeg kan love at reisen vinneren skal gjøre er helt fantastsik. Det er virkelig ikke en opplevelse som kan kjøpes for penger. Dette er den beste og fineste jobben jeg noen gang har fått love til å ta en del i.

Nå gjenstår det bare å se hvem som stikker av med seieren. Jeg heier på dere alle sammen fra sidelinjen. 

P6123091

Vi sjåast litt senere. Nå må jeg jobbe videre.

Husk å stem på bloggen HER Jeg blir så glad for deres stemme.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *