Min treningsplan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God mandag du hælige fanden.Denne mandagen er kick it day one. Dette betyr at kroppen skal endelig komme seg tilbake i form etter ferien. Det som er viktig for meg er å ha et treningsopplegg som gir resultater, samt at kostholdet gjør meg forberedt på bruk av masse energi.

Etter at jeg har gått på AFPT skolen har jeg virkelig fått brukt for alt jeg fikk lært både av ernæring og treningopplegget. Dette er noe jeg bruker hele tiden både på meg selv og på mine privat klienter.

Slik ser mandagen ut for meg.

FotorCreated
FotorCreated

Vi ses litt senere. Husk å stem på oss HER og legg meg gjerne til på Snapchat, så ses vi litt oftere. HER kan du lese om hvorfor vennene min vil at du skal stemme 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *