Velkommen til familien du din sexye S.

P8081234

Du gode søndag dere. Sjekk ut denne hærligheten.Husker dere jeg fortalte at jeg hadde blitt frastjålet Iphonen i Spania? Dævenhankypros noe så irretabelt. Hater når slikt skjer. Hvorfor kan ikke bare tyvene ta telefonen og ikke sim-kortet. Det samme er når dem stjeler fotoapparatet, legg igjen minnebrikken! Klikker!

Jeg har Icloude så alt er tilbake utenom telefonen. Ny telefon måtte jeg jo ha og i mitt hode så ville jeg selvsagt ha en ny Iphone. Samsung tok kontakt med meg og lurte på om jeg kunne tenke meg å prøve dems nye telefon Samsung Galaxy S6 siden jeg hadde blitt frastjålet min. Nå har jeg hatt Iphone så lenge, og vi vet jo alle at Iphone batteriet er noe dritt så jeg takket ja til Samsung.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

♣ Jeg har nå fått testet telefonen i 12 dager og what can i say? Batteriet er fantastisk, det er genialt til meg som jobber på sosiale medier og må ha batteri hele tiden. Det er mye som er bra med telefonen, men batteriet er virkelig en vinner her. Jeg kan lade telefonen i 10minutter så har jeg batteri i over 4 timer.

♣ Telefonen har også trådløs lading. Det vil si at om jeg er på reise (flyplasser) så kan jeg legge telefonen på trådløsladestasjoner og den lades automatisk. Hvor kjekt er ikke det da? Digg å slippe den idiotiske laderen.

♣ Designet skal jeg hvertfall ikke klage på. Telefonen min er i gull og den lyser ordet sexy med stor S for Samsung.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

♣ Jeg skal ta litt bilder med telefonen så skal dere virkelig få se på kvalitet. Dette er faktisk en telefon jeg kan blogge med. Det kan jeg ikke med de bildene jeg tar fra Iphonen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Så heldig 🙂 Virker som en kanon telefon. Hatt både samsung og iphone det siste året og er fornøyd med begge deler. Men synes det er litt tøft med kanten på denne, da. hihi.
    kamillahaaland.com