Daddy skills part 2. Slik blir du favoritt onkel!

P7311091

God fredagskveld folkens.Hvor moro får man det på ferie når bardomsvennene knekker ut barn med en gjennomsnitt fart på 120 km i timen? VELDIG!

Det har seg slik at alle mine kidskompiser har fått seg familie og barn. Det holder selvsagt ikke med et barn når man kommer fra Vennesla, da skal man selvsagt produsere et helt fotballag innen man når en viss alder. (Loveit)

Totalt har jeg nå blitt onkel til 18 stykker. Stakkars lommeboka mi. Det er kanskje mer synd på vennene mine fordi jeg er jo et barn selv. Hvergang dem skal legge seg eller må gjøre pliktene sine kommer Espen på besøk, og da kan vi leke litt lenger og vi kan også strekke grensene litt lenger. (Tror jeg) Alt handler om å gi dem litt godis før dem skal legge seg, og woops så hadde du en favoritt onkel i Oslo.

Kjære fine, snille og til tider litt for mye onkelbarn. Jeg kommer snart på besøk igjen og da skal vi få mamma og pappa kjempe sinte. Vi skal finne på mange artige rampestreker og til jul skal alle få trommesett med høytalere. Gleder meg. Takk for en fantastisk ferie, dere er best. Får dere det ikke som dere vil, husk at onkel Espen sa at dere fikk lov, neida, joda….

PS: Ha alltid en pakke med Marshmallows med deg. Husk å bruk disse rett før leggetid, mooohaaaaa 😀

P7311096
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
P7311122P7311120P7311118 OLYMPUS DIGITAL CAMERAP7311115OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *