I got the daddy skills, eller?

P7311100

Hola at ya daddys!Ok, for det første så har jeg full forståelse på hvor tøft det kan være å kle, og passe på barnet ditt. I løpe av de siste 10 dagene har jeg passer på over 20 løpende barn som trenger din oppmerksomhet 24/7. I love it!

Jeg er sånn at jeg digger barn og elsker å leke med dem, men stopper jeg opp i fem minutter da får jeg kjeft fordi dem vil sevsagt leke enda mer. Jeg får ikke kjeft av barna. Jeg får kjeft av foreldrene fordi nå er det nok. Nå må barna inn å rydde på rommet sitt og gjøre pliktene dems. Jeg bare, åååååå!!! Jeg vil jo leke mer. Jeg tuller ikke her.

Først lekte vi Bom 50, det er faktisk noe av det morsomste som finnes. Så lekte vi tikken og ingen klarte å ta meg, yay så barnslig jeg er. Etter 3 timer fikk jeg streng beskjed at nå var det nok! Kjipt. Men da fikk jeg i oppgave å skifte på lillemann. Yaa, det var ikke like moro, men etter litt små skriking og en robust av en sprellemann fikk jeg av han ulltøyet.

Med andre ord;

Jeg gleder meg til å bli pappa!

P7311101P7311102P7311103P7311104P7311105P7311107

Ps: Jeg håper dere vil stemme på bloggen min HER!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *