Frøken knoll & tott på jobb!

P8031152

Hva om jobben din var på 7 eleven midt på E39? Du går på jobb hver eneste dag slik som disse to vakre damene gjør? Ja, for disse damene kan virkelig service og det er noe man skal lete lenge etter i 2015.

Kan disse damene ha drømmejobben? Jeg tror faktisk de kan det om det er sånn at de liker mennesker så godt som det virker.

Tenk det selv da? Du jobber på en ekstremt besøkt vei som tar deg faktisk helt fra Oslo til Kristiansand, eller til Stavanger om du ønsker det. Tenk hvor mange «rare» personligheter de møter hverdag da? Hvor morsomt tror du ikke de har det?

P8031153

Tyskerene kommer inn og de klarer jo nesten ikke å snakke engelsk. Amerikanerene kommer inn og alt dem ønsker er å fortelle at dem kommer fra Norge, men norsk det kan dem ikke, men de lurer på hvor alle trollene og isbjørnene er. Joda, det skjer. ¨

Eller når de overblide kineserene kommer løpende inn med kameraet og bare ler og ler og lurer på om dem har sushi? Når jentene sier nei, det har vi dessverre ikke. Da bryter dem ut i latter igjen og kjøper med seg et ekstra minnekort til kameraet sitt.

Hvem vet, kanskje dem har drømmejobben. Jeg likte hvertfall frøken knoll & tott på jobb!

Takk for happy service og ha en fantastisk dag videre på Europavei39.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *