It`s all in the details!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig har jeg funnet en hatt som ikke ser ut som en Brokeback Mountain kopi. Sånn seriøst så har eg hatt store problemer med å finne en slik at som dette, men H&M de har alt på lager vettu til en slikk og ingenting.♣ Skoene mine er fra Moods Of Norway og jeg elsker hver eneste lille 70 talls inspirerte detalj.

♣  Jakken har jeg nettopp kjøpt meg på Zara. Jeg skulle liksom ikke ha noe i butikken, men siden det er over 10 dagersiden jeg har shoppet så fortjente garderoben min denne.

♣  Baggen har jeg kjøpt på Ecco. Den finner dere HER. (Annonselink)

   
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP7280835

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *