Kan en blogg reddet et liv?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld dere flotte spræge favoritter.Det er mye snakk om folk som blogger. Enten er dette teit, flaut. lite troverdige eller så ser dem på bloggere som bare tull og tøys.

Jeg har tenkt litt på dette og kan fortelle hva en blogger faktisk gjør, eller hvertfall hva jeg gjør gjennom min blogg. Jeg føler meg pokker så heldig som får lov til å kalle bloggen min jobb. Ikke bare er det spennende å bli kjent med mange nye «lesere» men noen av dere som leser bloggen min har faktisk fulgt meg siden 2010, og det er hvertfall kult.

Som blogger får jeg:

♣ Lov til å gi mennesker gratis tips til hvordan de kan ta vare på seg selv gjennom min utannelse som personlig trener. Dette betyr at gjennom bloggen min kan jeg faktisk redde et liv eller flere, både gjennom mat og trening på riktig måte. Det er ikke så dumt spør du meg.

♣ Tidligere jobbet jeg som stylist. Kanskje ikke så givene for noen, men når du får hjelpe menn med å få selvtilliten tilbake etter brudd gjennom klær, er det veldig givende.

Eller når du sender klienten din på første jobbmøte og han nailer jobben fordi han har fått selvtilliten tilbake pga noen plagg.

Min største givende «blogg»styling var da jeg var innleid til å gi en mann en helt ny garderobe og han gråt fordi han aldri hadde følt seg så bra før. Han var singel på den tiden, i dag har han to barn og er lykkelig gift, men jeg skal ikke ta kredd for det da ha ha.

Jeg sluttet å jobbe som stylist fordi jeg ikke likte bransjen, nå er det bare private oppdrag hvor jeg slipper bransjen, men får treffe menneskene som ønsker en forandring. Det er fint det.

♣ Jeg får lov til å reise til forskjellige land hvor mennesker trenger all hjelpen dem kan få. Dette er fordi jeg blogger og når ut til flere enn bare en reklamesnurt som spinner på tv-skjermen.

♣ Jeg har fått lov å stå å gi mennesker tilbake synet sitt fordi Specsavers har valgt meg som ambassadør. Her får jeg ta med meg mine lesere og fortelle historier som ikke er pakket inn journalistisk arbeid.

Da bloggen min begynte å gå bra valgte jeg å bruke den til en plass hvor folk kan finne inspirasjon og ta en del i frivillig arbeid som jeg blir sendt ut på.

Jeg synes faktisk ikke blogging er så teit jeg. Under kan dere se en liten video fra min siste reise til Afrika. Her fikk en liten gutt på 7 år endelig se igjen, hvor rått er ikke dette? Det er fordi vi nordmenn har levert briller inn i Specsavers sine butikker. Disse brillene tar vi med oss til Tanzania. Gratis synstester til 6-7 tusen mennesker på noen dagen. Beste jobben jeg noen gang har hatt.

Noen spurte meg en gang hvordan jeg får alt til når det kommer til blogging, tv-jobbing, pt-jobbing, styling-jobbing, reise-jobber osv..

Ja, det høres mye ut og det er det også. Men som i alle jobber må ting planlegges veldig godt. Jeg er veldig heldig som har en agent som jeg liker å kalle for synagisten min. Synagist betyr (Hjelpemuskelen= Ha ha.

Hun styrer og holder meg oppdatert på diverse jobber som skal gjøres. Jeg sitter i andre enden av telefonen/mailen og takker henne fint for at hun passer på meg.

Men joda. Blogging skal man ikke kødde med. Det tar mye tid og da er det veldig behagelig at jeg har både gode venner og en knall kjæreste som har forståelse ovenfor jobben min. De er knakende gode til å hjelpe til både med kamera og inspirasjon som jeg kan dele med dere.

Takk for bloggen og ut i solen med oss alle. Ses snart.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Det er helt sant! En blogger kan på flere måter gjøre andres hverdag bedre-det har eg selv erfart 🙂
  Har nå blogget i over 9 år og øker stadig med antall lesere. Blogger hovedsaklig om ull, garn og strikking, MEN det er mange doser personlige innlegg samt spennende libanesisk mat og eg deler hverdagen til min lille unike familie 🙂

  Har ikkje tall på hvor mange mail eg har fått fra personer som har kommet seg langt ovenpå etter å følgt bloggen min i flere år. De sier de smiler og koser seg når de leser mine daglige innlegg og at dagen der og da snur-DET har fått frem tårene hos meg mer enn èn gang!
  Så det føles FANTASTISK at det eg gjør fordi eg syns det er gøy faktisk kan komme noe så til nytte 🙂

  Liker forresten din blogg meget godt, må innom hver gang du oppdaterer 🙂
  Hadde overhodet ikkje klart meg gjenom hver dag UTEN å lese blogger 🙂
  Ha en strålende kwell 🙂

  Vibbedille 🙂