Da Espen Hilton dro på tur med Lars Monsen!

1914377_263295155516_7297677_n

I dag skal jeg ta turen til Hvaler. Beskjeden jeg har fått er å pakke med meg sovepose. Agendaen er dobbel 30 årsdag og campe i telt!!Sist jeg sov i telt måtte jeg ta en sovepille. Jeg kødder ikke, SOVEPILLE! Ok, grunnen til sovepillen var at hodet mitt begynte å tenke på skrekkfilmer. Jeg bare, hva var det? Hvem er utenfor teltet? Ser dere den skyggen? Lenge leve Espen hilton på telt tur!

Det som var det morsomste på hele denne turen må være da jeg måtte gå på utedo dagen etterpå. Joda, på fjellet slipper man bæsjen rett bak en stein. Uansett, der satt jeg å gjorde mitt og da jeg var ferdig reiste jeg meg opp og var strålende fornøyd med livet.

Det jeg ikke viste var at resten av campen også hadde stått opp og de hadde selvsagt skremt reinsdyrene bort. Problemet var at dem kom i en løpefart mot meg. Jeg tok en dobbelsalto og løp som ei kule for å hjemme meg. Idioten meg hadde da ikke skjønt at reinsdyr er faktisk redde for folk. Det vil si når dem så meg løpe, sprang dem en annen vei. Var kanskje litt kappløp  jeg var ute etter denne dagen? Siden min far er jeger så han hadde sikkert vært stolt om han hadde vært med på turen. 

FotorCreated

Det som var det flaueste på turen var vel at sjefen var ingen andre enn Lars Monsen. Da han så meg komme med mine flotte designer briller sa han, OK! Jeg bare ok sjef nå kjører vi. Ha ha. For et minne og for en morsom tur. Jeg tror han likte meg etter et par timer fordi jeg er en happy clapper som aldri gir opp. Jeg bar faktisk over 50 kg på ryggen i en mnd, pluss en kanon en stormfull kveld.

FotorCreated

Ok, kanskje dette er det flausete. Da vi var nesten ved vår destinasjon ( Etter 1 mnd gåtur fra nord Sverige – nord Norge) Fikk vi sove i denne flotte hytta / søppla. Jeg bare YES! I kveld skal jeg endelig få sove godt i min nedtrøkte illebefinnende sovepose som i den tiden var sponset av Bergans of Norway. Hva skjer så? Jo, klokken 02:30 vokner Espen skrikende opp i søppelhytta fordi det er en mus i soveposen hans. En mus! Jeg var så stresset at jeg tente på en sigarett bare for å roe ned nervene ( Kanskje ikke så lurt å tenne en sigarett inne i en søppelhytte Espen?) Assår!! Can you be more GAY? Stakkars produksjonsteamet rundt denne serien.

Jeg laget også min helt egendesignet gåstokk med RedBull. Hello designer!

FotorCreated

Jeg tenker at alle som var med på denne turen har fått et feiende flott mine for livet, og de er alle glade for at dem dro Espen Hilton med på 1 mnd gåtur.

Følg med på turen via SnapChaten min // @EspenHilton. Det blir sikkert moro for noen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Haha, høres ut som en minnesrik tur:-)