Alt du trenger er

P6253555

 Hello & happy fredag fine mennesker.I går kjente jeg at både hodet og kroppen min trengte en aldri så liten juni timeout. Hva passer ikke bedre enn å møte venner på en sommerfest? Jeg kan ikke fortelle hva slags fest dette var siden det da blir reklame iforhold til den norske «blogg» loven 2015! Makan hvor vanskelig det skal være å bloggen om dagen da. 

Men det var både hyggelig, stressende samt at latterkula var på plass hos oss alle. Elsker en god sommerlatter. En annen ting som var trubadur hyggelig på denne sommerfest var at både Cathrine og Annette var her. Det er så lenge siden jeg har sett disse to vakre skapningene, så da slo vi like godt på stortromma og tok oss et par ekstra glass med ikke sponset vin.

På bildene ser det faktisk ut som vi ikke gjorde noe annent enn å stå på en plass hele kvelden. Det stemmer også. I dette lille hjørnet sto vi i 4 timer før vi dro hjem. Trenger da ikke så mye plass vi for å ha det moro. Nå er det løping som står på agendaen, vi ses litt senere. 

P6253552P6253533P6253540 OLYMPUS DIGITAL CAMERAP6253539

 Takk for festen John, Angi, Petter og resten av sommerfolkene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *