Er Gud et monster? Barn med bein kreft!

P6223466

God tirsdag mine venner. Jeg får virkelig si at Pilgaard kunne blitt en flink blogger siden det var han som måtte stille opp som fotograf denne gangen.I dag er en slik dag hvor kalenderen er ganske så pakket med div oppgaver jeg må gjøre- Har tre møter, to treningstimer, to blogginnlegg som skal lages og ut til dere, pluss at det kommer en levering fra Bolia som gjør at jeg må sitte å vente hjemme en stund, men….

Jeg så et intervju med atheist Stephen Fry i går og jeg mener at han svarer innisvarte så bra for seg. Hva ville du sagt om du sto ved døren til Gud? Ville du sagt det sammen? Hvofor lage en verden hvor barn får bein kreft, whats that all about? Se videoen helt nederst.

Vi ses litt senere. 

P6223465P6223463P6223456

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *