Jeg gir dere 10% avslag på design

Reklame/gave

P6123062

Wow for en helg, håper dere også har hatt det helt fantastisk.Jeg har fått min første innflyttingsgave til «blogg» leiligheten min, ikke den jeg designer med Selvaag, men den jeg har nettopp kjøpte meg på Sagene. Da jeg flyttet fra Frogner gav jeg bort alt jeg hadde fordi jeg ville ha en clean start. Dette trengte jeg virkelig.

P6092996

Det som er så sykt kult er at innflyttingsgaven kommer fra hjembygden min, Vennesla! Hvor kult er ikke det? Vennesla-netthandel har sendt meg min første innflytningsgave og det var faktisk en gave jeg ønsket meg. Det tyske designet Tassen. Disse koppene gjør meg virkelig glad, og litt sur ha ha.

Jeg vet Vennesla bare er 5 timer unna med en bil, men leveringen hos Venett.no var på under 24timer. Altsår, under 24 timer? Hvordan er det mulig? Glenn som driver butikken sa at levering og fornøyde kunder er det viktigste for han, typis bygdefolk å tenke sånn. I like it.

Husk å legg inn koden :JUNIKAMPANJE når du shopper 🙂

ccee7629c21c3b4ed75793839523f74f

Jeg sa at jeg gjerne ville vise dette frem på bloggen og hadde et ønsket slik at dere kunne få dem litt billigere, Glenn sa da, vettu hva Espen, vi kjører på med hele butikken 🙂 Kjøper du dette designet av Tassen-koppene HER får du 10% avslag, men liker du ikke koppene og har lyst å handle noe annent får du fremdeles 10% på hele butikken. Det får du faktisk ingen andre plasser i Norge, Kult. Sjekk hvor kule dem er. ⇓ 

collage

Snakk om bra juni shopping 🙂 Jeg skal hverfall shoppe mer nå som det bare tar 1 dag med levering.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *