Ned i vekt meny ( Proteinbarer)

P6183314

God morgen fine mennesker. I dag tenkte jeg at vi skulle kjøre på med proteinbarer. Jeg pleier igrunnen bare å kjøpe meg en proteinbar før eller etter trening. Disse er perfekte til hektiske dager, eller om du vet det er en stund til du får i deg en god matbit.Det jeg liker med proteinbarer er at de er hakket sunnere og dem holder blodsukkert oppe lengere enn de 10 sekundene som en vanlig sjokolade gjør. Alle som kjenner meg vet at jeg må ha mat hver tredje time eller så klikker det for meg, seriøst! Mitt råd er å ikke spise proteinbarer bare fordi du tror det er bedre. Spis en om du vet det er lenge til du får i deg noe mat.

Jeg har en ekstremt hektisk helg. Helgen starter med den store sommer tv-festen på Rubicon. Her møtes alle som jobber i TV og vi storkoser oss litt for mye. Det er faktisk den beste tv festen som finnes. Lørdag er det på med dressen og danseskoene for da er det VG listen. Jeg kan nok si at VG liste festen er en av de beste arrangement som finnes i Norge. I love it.

Jeg skal selvsagt holde dere oppdatert på hva som skjer via blogg, Snap og Instagram. Ha en fantastisk fin fredag fine mennesker.

P6183313P6183327FotorCreated

Du lager disse på samme måte som du lager proteinrundstykkene mine, bare her tilsetter du andre produkter som dere ser. Avregningen på bilder er for en proteinbar. 

P6183323P6183335P6183332P61833353

Om dere liker denne oppskriften så gjerne del den på facebook med andre som har lyst å være med på ned i vekt menyene hos meg. Takk takk.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *