#stopyulin2015!

Skjermbilde 2015-06-18 kl. 20.37.49

21 juni skal tusenvis av hunder tortureres og drepes på den grusomme festivalen Yulin Dog Meat festival i Kina. HVER SÅ SNILL å signer under på linken. Dere vet hvor mektig sosial medier er, og hvor fort vi kan klare å hjelpe ved å spre dette videre! Hvem skal beskytte disse dyrene om ikke menneskene gidder å bry seg?

Tenk at dem stjeler hundene, så koker dem de, altsår!! Det klikker for meg. Jeg har hatt hund i alle år. Dette er noe av det meste sykeste jeg har hørt om, hvem er disse menneskene og hva får dem ut av dette? Groteskt som bare pokker. I tillegg til underskriftskampanjen bruker nå demonstranter fra hele verden emneknaggen #stopyulin2015 for å sette lys på den brutale feiringen. Dette kan du gjøre ved å ta bilde av hunden din og tagge det på Instagram/twitter og andre sosiale medier.

Signer her, eller her tar deg kun 2 min å hjelpe disse små bestevennene våres.  Spre ordet og stopp dette NÅ!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *