Min egen lille Kvarg familie

IMG_7776

God morgen dere, herregud så moro det er å være venner med dere på SnapChat!Jeg spurte om dere kunne sende meg bilder av Kvargen og om dere gjorde da eller, ha ha love it! Dø å pine hva dere har sendt. Jeg måtte stoppe å kopiere dem over på telefonen når jeg hadde nådd over 200 bilder ha ha. Hvor kult er ikke det? Jeg skulle tatt med alle sammen her, men da hadde jeg ikke fått gjort noe annent enn å Kvarge i leiligheten. Men dette synes jeg var så kjekt. Dere er virkelig gull assår. Digger dere alle sammen.

Nå som det er sagt så er jeg ikke sponset av Kvarg. Jeg skriver om Kvarg fordi jeg mener dette er et fantastisk produkt til oss som vil ha proteiner inn i kosten, men jeg må helt sikkert merket dette innlegget med REKLAME eller så kommer PFU Eva Sannum å tar meg. Husker dere Eva Sannum? Sava jeg hadde et crush på henne da hun datet spanias kronprins Felipe. Ja, ja uansett Eva. #REKLAME # AD # IKKESPONSET #GRATISTIPSTILFOLKET!

collageIMG_7831collage

I dag skal jeg faktisk prøve meg på en fantastisk kul oppskrift som jeg kom på da jeg sto på tredmølla og tenkte på dere. Gleder meg og x-fingrene for at det funker. Ses senere evt på SnapChat eller Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Nei så koselig! Lille mann på første bilde ❤️❤️❤️❤️Så morsomt!