Et levende #reklamebrev!

P6143151

God dag folkens, følte kanskje det var på tide å ta opp noe ang bloggere og hvordan vi blogger.Jeg forstår dette med reklame og hva som må merkes, men føler at en del ting blir for dumt å merke med reklame fordi hva er reklame med at jeg stikker på en middag med foreksempel Ellos og tar noen bilder. Her spiser jeg en middag med venner i «blogg» miljøet og da jeg skal legge dette ut må jeg merke det med reklame. Hva er reklamen? Ellos? Resturanten vi spiser på? Bordene eller stolene vi er ved? Blomstene som ligger på bordet?

P6163301P6163309

Eller ta VG listen topp 20. Si at jeg stikker der for endelig slappe av med venner og tar meg en kald Corona etter en lang uke på jobb, så har jeg lyst å dele dette med mine lesere, hva er reklamen? Coronan jeg holder? Eller at jeg er på en gratis konsert hvor alle andre mennesker kan komme gratis og kose seg? Hvorfor skal det merkes med reklame? Jeg slapper bare av med vennenne mine.

Jeg skjønner at jeg må merke klær jeg får med reklame, men jeg forstår ikke at jeg må merke et møte jeg er på med reklame. Jeg drar på mange møter med forskjellige «merker» som kan tenke seg å gjøre et sammarbeid med meg. Hva om jeg skrive at jeg var på et kjempe spennende møte med Specsavers i dag, på bildet vise det at vi drikker kaffe på en resturant. Hvorfor skal dette merkes med reklame? Hva reklamere jeg for? Kaffen? Specsavers? kaffekoppene? Dette er jo faktisk noe jeg gjør dagelig, drar på møter. Skal alle møtene nå merkes med reklame fordi jeg viser livet mitt gjennom bloggen?

Er det sånn at neste gang jeg stikker ut med kompisen min Caroline at jeg da må si ikke ta bilde av noe vi gjør sammen fordi dette kan være reklame og for all del ikke linke til hennes blogg fordi der kan det være reklame innhold?

oslo-møtedag-caroline-berg-eriksen-aker-brygge-espen-hilton

Eller når jeg lager «ned i vekt menyene» til mine lesere. Da har jeg i forkant kjøpt masse deilige ingredienser på den lokale shappa hvor jeg bor, drar hjem og lager et innlegg om maten og har full fokus på innholdet slik at leserene mine skal vite hva som er i kostholdet. Skal jeg merke dette med reklame også? Hva er det jeg reklamere for her? Alle ingrediensene? Denne paprikaen var så god? Grytene jeg laget maten i? Jeg skjønner at retningslinjer er viktig både for oss som blogger og andre som jobber innen media, men det finnes litt grenser på hva som faktisk er reklame og ikke.

Dere burde faktisk ta dere en Corona (lowcarb) og forstå hva som er reklame og hva som ikke er reklame. Jeg leste nettopp et innlegg hvor dere virkelig svarer bra for dere.

♣Dette er kanskje litt dårlig reklame for deres del, vil dere at jeg skal merke det med #REKLAME siden dette ligger ute på nett?

Skjermbilde 2015-06-18 kl. 11.13.26

Jeg synes det å blogge er utrolig moro, men om alt skal merkes med reklame så synes jeg dere burde ta en cillpill. Ikke alt er reklame. Livet mitt er ikke en reklame selv om jeg drar på mange turer, spiser her og der eller lager en god middag hjemme. Ingenting av dette er betalt for. Livet mitt er ikke en reklame, det er en reise jeg selv har betalt for hvor jeg gir mine lesere en reise av inspirasjon.

Ps: Husk å merke sommerfesten deres med reklame om dere legger bilder ut på nettet. Det er tross alt gratis drikke og mat!

Nå skal jeg på Sats å trene #reklame, etterpå skal jeg lage ny «nedivektmeny» #reklame og kose meg med litt kaffe #reklame før jeg har et spennende møte #Reklame.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *