Ned i vekt meny!

IMG_7753IMG_7756

Det som er litt digg med å ikke fått kjøpt seg møbler enda er at jeg kan bruke rommet til trening på morgenquisten. Yogalife. Ha ha.Jeg vet hva jeg ønsker å få inn, men har rett og slett ikke funnet dem noen plass. Jeg ser liksom ikke helt vitsen med å handle møbler bare for å ha noe stående på gulvet. Jeg vil at det skal være min stil. Det eneste jeg tror jeg har funnet faktisk er stuebordet. Det kommer fra Bolia og ser ut som et velskapt egg med plass til mye shit oppi.

Nå er det møte for min del så en ny uke med hard trening. I kveld tenkte jeg at det skulle bli  en ny meny på «ned i vekt» spise dette! Jeg skjønte fort at det kom til å bli en suksess. Kanskje vi skulle ha ned i vekt meny en gang i uken?

Gleder meg til middag, vi ses i kveld.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *