Must see!

FotorCreated

God søndag film folk.Det er jo ikke noe som er bedre på en søndag enn å sette seg godt i sengen/stolen/sofaen om man har en hangover og bare kose seg med en digg film eller Tv -serie.

Jeg har blitt helt hekta på den nye serien på Netflix Sense 8.  Så hekta at jeg ikke har klart å legge fra meg den første sesongen. Jeg har sett hele sesongen nå på tre dager.

Serien er spennende, morsom, sexy og byr virkelig på noe helt nytt. Jeg vet at Orange is the new Black (S3) er ute nå, men Sense 8 er virkelig en serie dere også må få lagt inn i kalenderen. Håper virkelig ikke det er et helt år til jeg må se en helt ny sesong, im hooked!

Planen var treningsfri i dag, men det er jeg også hooked på så jeg tar med en løpetur. Vi ses om litt og kos dere med Sense8.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *