Hvorfor blir bloggere så utakknemlige?

P6123091

Jeg har nå blogget i snart 6 år og synes det blir bare gøyere, mer spennende og utfordringene blir faktisk større. Dette er noe jeg setter pris på, elsker en utfordringer vettu. Jeg skal være helt ærlig å si at jeg faktisk knekker de utfordringene gang på gang fordi jeg er motivert til å bare bli bedre og bedre i jobben min.

Det er noen «toppblogger» jeg ikke helt kan forstå meg på. Det er veldig mye mas om å få flere følgere både på bloggen/instagram/SnapChat eller hvor det er opprettet en konto. Hvorfor er det da så vanskelig for en blogger å svare leserene/følgerene sine? Hvorfor er det så vanskelig å svare tilbake på kommentarene på Instagram? Har du så mye nye kule oppdrag du da bloggen at du ikke kan ta deg 1 minutt til å svare leserene dine? Det er tross alt dem som gjør at du får mat på bordet, ikke det at det så mye mat bloggere spiser, men dere skjønner hva jeg mener. Leserene er kundene dine, hvorfor er det så forbanna vanskelig å forstå?

Hvorfor er det slik at noen bloggere får «vinger»? Når jeg snakker om «vinger» så mener jeg  at bloggeren er ute å flyr. Ikke på et «sponset» fly altså, men på sitt egent private egoboostfly som tar dem ingenplass. Kjære bloggere get the fuck down to eart og begynn å jobb på arbeidsplassen din

Så hva er igrunnen forskjellen på «bloggredaktører» og hun bak kassen på Rimi? Ikke en damn shit, begge jobbene handler om kundeservice.

Noen vil kanskje si at det bare er en blogg, men det er 2015, ikke 1995! En blogg er ikke lenger bare en blogg. En blogg er blitt et varemerke som redaktøren bak bloggen markedsfører på et høytnivå. Det er en jobb og det er faktisk en million business.

Jeg ser på meg selv på som heldig som kan ha bloggen som min arbeidsplass hver eneste dag, så hvorfor skulle jeg da ikke hatt tid til å svare dem som legger meg til på Snapchat eller Instagram? Det er jo de jeg formiddler mine ting til. Det går fint ann å glemme å svare, thats life til tider. Men som redaktør burde man kanskje sjekket bloggens innhold ganske ofte slik at man vet om det er kunder som venter på et svar?

Joda vi som blogger har veldig mye å gjøre så det skal ikke stå på arbeidsoppgavene, men på samme måte som dama eller mannen på Rimi så har vi en forpliktelse ovenfor kundene våres.  Hva er da viktigst? Å få mest likes på Instagram bildet du la ut på festene/eventene du bare måtte vise deg frem på, eller å faktisk ta deg 5 faens minutter og svare leserene/kundene dine?

Dette var noe jeg bare hadde på hjerte denne søndagen etter jeg var innom et par «toppbloggere» som virkelig ikke har skjønt hva det handler om når man blogger og er sin egen redaktør. Kanskje det var det dem skulle fått i spons-jobb neste gang. Et service kurs?

All the best

Espen-

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Steikebra innlegg! Jeg tar dette til meg og skal skjerpe meg selv. Jeg er så enig med deg!

  2. Meget meget bra kompis;) Jeg føler jeg er flink til å svare, men å lese dette gjør at jeg skal bli enda mer bevisst på det!! Takk

  3. Kjempebra innlegg. Jeg er helt enig med deg. Det skulle da bare mangle at de flotte menneskene som tar seg tid til å både lese det vi skriver og legge igjen en kommentar, kan få en tilbake 🙂

  4. Fotballfrue/Caroline Berg Eriksen er kjempeflink. Jeg er helt imponert over alt hun faktisk svarer på…. må innrømme at det er jo kommentarene som er gøyale å lese hos henne 😀