Ned i vekt? Spis dette!

P6123093

God morgen & god lørdag flotte mennesker.Jeg vil gi dere et av mine beste middagstips nå som det snart skal lages lørdag-middagen. Dette er til dere som liker å kjøre en sunnere variant av taco/dressing eller salat.

Jeg kjører alltid Kvarg. Det vil si Kvarg naturel til alt jeg kommer over fordi den inneholder utrolig mye proteiner og smaker helt fantastisk når du tilsetter produkter med den.  Dette er hvordan jeg lager Kvargsalat.

Jeg hakker tomater/hvitløk og spinat og legger alt dette sammen med en halv boks med Kvarg naturel. Jeg kunne nesten droppen kyllingen og spelt lompene fordi det smaker så godt og metter veldig lenge, men vi trenger da karbo i kosten også. Du kan også bruke brokkoli i denne salaten, men jeg var dessverre helt tom i kjøla.

Prøver du dette, så kan jeg nesten love at du ikke blir å gå tilbake til de gamle rutinene dine. Vil du ned litt i vekt vil jeg anbefale å kjøre en litt sunnere variant av dressing/sauser til middagen. Da er dette helt perfekt.

Jeg er ikke sponset av Kvarg bare sånn at det er sagt. Jeg liker å gi dere tips som jeg står for og det gjør jeg virkelig med Kvarg Naturel.

P6123094P6123097P6123098P6123099

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *