Tv-style of the day.

P6123083

Shirt // RalphLauren. Jeans // Lee-MQ. Shoes // Nike. Bag // EccoFor en hærlig frredag dere, sto opp klokken 06 hundre og dro på trening. Jeg elsker det nye programmet jeg mekket for noen dager siden. Treningen tar ca 35 minutter og etterpå har du så høy puls at livet smiler av adrenalin. «Killing it» på gymmen kalles det.

Vi ble ferdig med filming i 14 tiden, gleder meg til å dele det med dere. Rolf Ørjan var bak kameraet og vi har så god tone sammen. Vi tenker veldig likt på hva som funker og hva som ikke funker. Digger å jobbe med slike mennesker. Teamwork,

Jeg skal kaste meg ned på sengen og ta en powernap nå før jeg stikker på trening nummer to. Da blir det bare styrkeprogram, digg! Har dere fått trent i dag? Orker du ikke å gå til treningssenteret så bare legg deg på gulvet med ryggen helt nedi og press fua (rompa) i luften. Den øvelsen er digg og 5 minutter etterpå har du trent. Klapp, klapp og ta deg en fredagsdram 🙂

Vi ses litt senere. Lots of love peeps.

P6123081P6123073P6123070P6123066P6123062

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *