Pilgaard & Hilton drar på guttespa!

P6103039

Etter månder med stress, skole og eksamen er avluttet fikk Petter og jeg endelig tatt oss en velfortjent guttspa igjen på EliteHelse.IMG_7724IMG_7725


Vi pleier igrunnen å ha guttespa hver 8 uke, nå trengte vi trengte virkelig begge å få kroppen til å slapp litt av igjen. Slappe av og slappe av fru Blom! Det er kanskje å ta litt hardt i fordi når vi er på spa så går det igrunnen i grovsnakk og latter. Vi er gutter og vi liker jo å snakke rett fra leveren, og vi tar ikke ting så veldig høytidelig.

Jentene som jobber på Elite er morsome, vakre og tåler det meste når vi setter igang med våre tips til hva som er viktig å tenke på innen sex. Jeg prøver å få Petter til å begynne å blogge fordi han sier så mye morsomt. Det finnes mange jo mange type blogger, men jeg synes han hadde passet perfekt til denne tittelen «Petter`s seksuelundevisning» hadde ikke det vært kult? Tror jeg skal tvinge han faktisk!

Vi hadde det alt for moro i dag så har allerede booket ny time neste uke. Tar dette som en oppvarmer til ferien i juli vi. Lenge leve spadagen og ferien i juli.

P6103020P6103015P6103026

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *