Synger for full guffe! Hello birdy….

11427210_10155663099100517_4088128202327299462_n


God morgen fra blogg-leiligheten dag 1.Da sov jeg over i blogg leiligheten min for første gang. Jeg voknet opp klokken 05:50 fordi sol solen skinte rett i trynet mitt og blogg vakten pip (fuglen) sto å skreik utenfor. Jeg tenker igrunnen veldig positivt på det. Digg å vokne opp så tidlig for å starte dagen da?

Hvem trenger igrunnen vekkerklokke når man har sterkt sollys og en helt egen irriterende fuglen som står å synger for full guffe?

P6092887

Siden bloggleiligheten kommer med egen vekkerklokke begynner jeg dagen med regnskap, Kvarg og kaffe før jeg stikker på trening. Jeg har også et spennende møte med Selvaag Bolig i formiddag. I dag skal jeg velge ut gulv og farge til veggene i leiligheten min som står ferdig til neste år. Jeg gleder meg.

Er det noen der ute som vet hvor jeg får tak i rammer som er 60*50? Jeg har sjekket dem fleste plasser. Vanskelig å finne denne størrelsen! HELP ME!

P6092877P6092876

I morgen stikker Petter og jeg på ny spadag på Elitehelse. Er det noe jeg trenger nå etter eksamen så er det et ekte guttespa og få inn litt vitaminer igjen.  Ses litt senere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Heisann, enn bloggfugl! Jeg tenker den enten er kåt, sulten eller oppmerksomhetssyk. Det første er det ikke så mye å gjøre med for deg (!), det andre kan jeg hjelpe med, det tredje oppnår du jo ved bloggingen 😉 Sleng inn et bilde av den også, så skal jeg da jammen idtentifisere den, om du får det skarpt nok.

    mvh fuglebokforfatter-bloggeren!