Jeg elsker en ekte kvinne som kan kontrollere skog og mark.

P6092946

Shirt // RalphLauren. Shoes // Lacoste // Jeans // H&MDa var jeg hjemme etter en lang dag på jobb, men fikk knipset noen bilder i en grøvt ved siden av Ikea på vei hjem, så effektiviteten skal det nå hvertfall ikke stå på. Da jeg kom hjem sovnet jeg jo på sofaen som en annen 70 åring. Tror jeg faktisk er mer sliten enn hva jeg selv føler til tide, eller så kan det være at jeg sto på klokken fem i dag, ha ha.

Det har hvertfall vært en effektiv dag og det kan jeg like. Jeg fikk kastet Lene litt rundt også på shoot i dag. Jeg elsker en ekte kvinne som kan kontrollere skog og mark.

Btw:

Jeg fikk en helt fantastisk innflyttingsgave i dag fra Vennesla og kommer fra Venette.no. Som jeg gleder meg til å vise dette frem. Er ikke det kult? Venneslabutikken er den første som har gitt meg innflyttingsgave til blogg leiligheten, det er faktisk ganske så hyggelig gjort. Elsker hjembygda mi.

P6092941

P6092944P6092954P6092975P6092965

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *