Vil du pule i kirken?

P3246080

Hei, hei alle sammen!

Jeg forstår hvor viktig kampen er når det gjelder homofili og likestilling, men jeg forstår ikke en sexuel likestillingskamp foran alteret i kirken. Jeg er ikke kristen, men jeg er et veldig åpent menneske som mener alle bør ha sin rett til å føle seg både elsket og bli godtatt for den man er. Mamma er faktisk kristen og det er helt topp, og er selv fra det man kaller «jesus» bygda, men personlig tror jeg nok mer på den daglige realiteten som jeg selv opplever. Men alle skal få ha sin tro. AMEN!

Hadde jeg sett en kvinne og en mann ha sex foran et alteret i kirken så hadde jeg tenkt den  samme tanken som når Tooji gjør dette med en mann. Hvor er respekten? Jeg er virkelig ikke en som tar ting høytidelig,(justaskmyfriends) men vil du ha respekt så vis litt respekt for hva andre står for. Kanskje vi alle bare kan møtes hjemme heller og ha litt sex? Eller i en busk? I really don`t care! Men hjemme hos han jesus far kan vi ha klæra på.

Trenger vi virkelig å provosere for å få frem en mening i 2015 om homofili? Kirken er jo kirken og den kampen hadde vi jo for 4 år siden. For meg holder det faktisk med å blogge og ha sex hjemme. Ganske sterke meninger der om du skønner meg rett.

Jeg liker Tooji som person og mener han er en dyktig artist, men å pule foran alteret? Really Lady Gaga 2011? Jeg heier på deg som menneske og artist Tooji og synes det er fet at du endelig sagt det offentlig at du er homo, klapp, klapp.

Det er en fin video og jeg skjønner hva man skal frem til. Det jeg vil frem til er at sannheten er vel helt lik her. Hadde «Trude» og «Torvald» pult i kirken så hadde vi alle tenk det samme, at det handler ikke så mye om homofiles rett til likestilling akkurat her, dette handler vel mer om å provosere for å få frem en mening?

Likestilling for meg handler mer om å ha respekt for hverandre? Jeg respekterer både dem homofile og dem kristne og er uening med dem begge til tider, men respekt det er noe mamma lærte meg da jeg var liten.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

  1. Hvis han virkelig ønsker å provosere burde dette blitt filmet i en moské

  2. Ååh, my thoughts exactly! Bra skrevet! 🙂

  3. Jeg er helt enig, vil man ha respekt så må man gi respekt tilbake! Her var jo kirken imøtekommende, de ønsker å endre seg. Homofili er jo ikke kun sex, det er kjærlighet, og sex er bare en del av den kjærligheten. Så hvorfor ikke fokusert på kjærligheten? Hoizer med «take me to church» sin musikkvideo gjorde inntrykk, den rørte noe i meg og jeg fikk et lite innblikk i kampen til mange homofile, mens Tooji´s musikkvideo var bare patetisk og respektløs. Den rørte absolutt ikke noe som helst i meg, annet enn at jeg tenker at dette var et misslykket forsøk på å kjempe de homofiles kamp (mot kirken?), om det i det hele tatt var tanken bak med denne videoen. Det er jo heller ikke slik at sex i kirka er akspetert blant hetrofile heller, så jeg skjønner ikke helt hvilken kamp han ville kjempe her. Om det er aksept han ønsker her, så kan han heller risikere at mange av de som jobber med å endre seg seg selv i forhold til synet på homofili (spesielt innenfor kirken; tenker i forhold til giftemål og generell aksept), heller går mange skritt tilbake til det synet de hadde. Dessverre kan Tooji med denne videoen ha ødelagt for mange homofile, spesielt for dem som syns det er viktig med aksept fra kirken. Men om det var publisitet i forhold til seg selv og sin sang han ønsket så har han virkelig oppnådd målet sitt.

    Ellers syns jeg ikke selve sangen er så aller værst, men det er synd musikkvideoen ødelegger helhetsinntrykket.