Jeg har funnet min gravide dame.

P6052835

God lørdag mine flotte mennesker.Fra gårsdagens UB sommer fest. Elsker at Risør & Angelina endelig har flyttet hjem til Norweginia. Dette blir en bra sommer i Oslo. 

P6052819

BTW:

Da har jeg endelig funnet miss preggy preggersen som skal ta over løpet for meg. Mens jeg sitter her hjemme å pugger muskler og gjøre meg klar til førstehjelpskurs, står denne fantastiske gravide damen ved startstreken på Lørenløpet. I morgen tar hun over bloggen og forteller sin opplevelse rundt dette løpet. (Jeg er så sjalu på at hun skal løpe) Gaven har jeg allerede kjøpt, hun burde virkelig like den. Jeg har litt bildeproblemer på computeren om dagen, men skal få fikset alt dette asap. Så dette ble dem bildene som kom med fra gårsdagens festval på brygga.

P6052826P6052831P6052838

Jeg ønsker dere alle en strålende dag videre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *