Vil du kommer på fest i kveld?

P5302717

God fredag alle sammen, i kveld invitere jeg dere alle på fest og gratis konsert på Akre Brygge klokken 17:45 -19:00Ja, fredagen er her og solen varmer. Hva er det første du tenker på? Jeg tenker på piker, vin og sang. Sånn seriøst! Derfor er alle sammen hjertelig velkommen på gratis konsert på bryggen i kveld. Hvem spiller? Jo ingen andre enn deilige Sandra Lyng og PT/musikker Alejandro. Begge artistene har slippe to fantastiske sommersanger, men Alejandro har gjort en duett kompisen min Lene av sommeresangen Encore, stolt! Jeg har alltid visst at lene har mange talenter inkludert sang. Derfor er det så gøy å se henne gjøre sommerlåten sammen med Alejandro.

Gleder meg til konsert i kveld. Håper dere kommer. Alle sammen ALTSÅ!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *