Middag klokken 07:00?

P4231457

God morgen dere, vil dere ha litt middag nå klokken 07:00 på morgenquisten?Neida, dette er middagen som jeg faktisk laget til mine medstudenter og meg selv her om dagen. hjemmelaget hamburger i potetlefse. Det er en av de beste burgerene jeg har laget, og så sundt a! Jeg vet potetlefser har litt kalorier, men det er lov i en aktiv hverdag med litt ekstra kalorier.

Jeg laget også en dressing ut av Kvargen min, en tomatdressing med hvitløk og den var så fantastisk god at jeg spiste opp alt sammen. Kvargdressingen min består av 20 gram proteiner, hvitløk og tomater. Jeg skulle bare teste dette ut, men siden det smakte så godt så skal jeg ta bilder og legge ut hele oppskriften til dere. Tenk a, en dressing med 20 gram proteiner og nesten ingen kalorier eller fett! Makan til bra tips.

Nå er det trening for min del, så går turen videre på et møte,  før jeg skal jobbe med den siste og avgjørende exsamen. Vi ses litt senere, så ha en fantastisk fredag flotte folk.

P6022786P6022787P6022791P6022797

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *