Espen søker gravid dame, hvor er du?

P3095204

Hva kan jeg si? Jeg er virkelig litt stresset fordi jeg har inngått en kjempeavtale med noen fantastiske mennesker hos Selvaag Bolig.

Jeg skal som dere vet designe min egen leilighet og flytter i 2016, for å leve det gode liv på Lørenpynten. Herreminkattehatt som jeg gleder meg. Men nå er jeg i en skikkelig knipe! Tingen er at jeg skal være med på Lørenløpet lørdag 6 juni og jeg har SÅ lyst til å delta med både naboer og alle dere andre som møter opp, men jeg er MIDT i eksamen mens løpet går, så jeg får det rett og slett ikke til. Det er faktisk litt krise! Den gode nyheten er at dere andre deltakere slipper mitt hissige konkurranseinnstinkt, men jeg skulle helst deltatt!

11200980_982846205060419_5338075091421332432_o

Jeg begynte så fint å lage en plan på hva jeg kunne gjøre for å «være tilstede» likevel og sendte ut en mail til mine bloggkollegaer i United Bloggers, men alle var enten bortreiste eller på fest. Så hva gjør jeg nå? Jo, jeg har funnet en plan som kommer til å funke bedre enn slitne dagen-derpå-bloggere på tur, haha. Jeg har lært på PT-skolen at gravide burde trene i svangerskapet, og siden dette er et mosjonsløp for ALLE skal jeg finne en gravid dame som BÅDE kan blogge og løpe for meg. Det vil si at kandidaten jeg finner tar over bloggen min mens jeg har eksamen, samt stikker på Lørenløpet for meg. En dag i Espen Hiltons sko! Bra plan om jeg får si det selv, klapp på skulderen.

Nå gjenstår bare spørmålet, hvor er du Preggy Perggersen? Stay tuned. I helgen kommer noen andre til å ta over bloggen min. Jeg ser på dette som en veldig bra plan for vedkommende, det er jo nesten som å ha en «personlig trener» som ikke møter opp på timen, sant? Vi har alle møtt dem.

Jeg håper også dere har lyst til å delta på Lørenløpet, dette er et løp som passer både familier, single, vennegjengen, løpere og mosjonister. Her kan du se løypa, den starter i slak oppoverbakke og ender i en laaaang nedoverbakke:

Løypeprofil LørenløpetBli kjent med løypa her!

Posted by Lørenløpet on 22. mai 2015

Meld deg på HER og møt opp Lørenparken lørdag klokken 12:00. Du kan vinne premier og jeg regner med at Preggy Preggers vinner. Jeg skal kjøpe en fin premie til henne jeg!

NB: Lørenparken er bare en 15 minutters rusletur fra Carl Berner, og det er meldt strålende sol 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *