Hvordan skal jeg finne det perfekte kjøkkenet til min Selvaag bolig?

P5112077

Hvordan skal dette gå? Jeg holder på med å designe min egen drømmeleilighet i samarbeid med Selvaag Bolig, men spørsmålet nå er kjøkkenet! Det er jo en så viktig del av et hjem –  hvordan skal dette se ut?

Hva må jeg tenke på siden dette er en helt ny bolig? Jeg har drømmer om et gigantisk kjøkken, men det er det ikke plass til i leiligheten min på 50 kvadrat. Ting tar tid, valgene er store og jeg skjønner godt at det blir diskusjoner i hjemmet når slike viktige beslutninger skal tas.

Spørsmålene er mange, men svarene er heldigvis korte og presise. Just the way i like it.

P5112026

Jeg tok turen til Studio Sigdal sammen med Stian og Camilla fra Selvaag Bolig for å se hva jeg kunne finne. Ja, hjelpen jeg fikk hos Sigdal var rett og slett kanonbra, men hva gjør man når det er snakk om bare ett kjøkken man skal ha, og løsningene de leverer er alt for fine? Kjøkkenkrise!! I WANT IT ALL! Tror jeg skal bygge meg en villa på sørlandet når jeg blir voksen og investere i to kjøkkenløsninger, den gangen jeg har plass. Ha ha.

P5112061

P5112063

Slik så kjøkkenet ut før jeg kom inn i bildet. Nå er har jeg forandret på alt og er super fornøyd.

P5112066P5112052P5112044P5112040P5112037P5112050FotorCreated

Valgene er tatt, men brukte en hel dag på å bestemme meg også da. Den eneste jeg kranglet med var heldigvis meg selv (som jeg til slutt ble enig med!). Dette kjøkkenet blir sykt fresht. Jeg er veldig glad i å crashe to stiler mot hverandre. Det blir litt mer unikt da føler jeg. Et STORT pluss med å flytte inn i en helt ny og ubebodd bolig er å kunne være med på å skreddersy den selv, så mange muligheter!

Kjøkkenet kommer til å bli en blanding av funky & vintage. Gleder meg til å få 3D tegningen fra Sigdal og vise dere resultatet på Hilton kjøkkenet som vil stå klart i 2016.

Jeg ser nå enda mer frem til livet på Lørenpynten!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Blir kvalm av all denne reklameringen. Blir ingen ekte blogg da det kun er snakk om en reklamekanal dette. Handler nada om bloggerns hverdag…