10 år så er jeg pappa!

1964844_10153867088270517_1371721672_n

Om 10 år var spørsmålet jeg fikk i dag. Jeg har aldri tenkt hvor jeg er om ti år noen gang. Slik jeg jobber så tenker jeg alltid hvor er det jeg vil i løpet av dette året jeg er i nå og hva er det jeg vil oppnå innen året er slutt, men om 10 år?De målene jeg har iløpet av året når jeg alltid fordi jeg er en realist og jobber hardt for hver eneste Kvargsmule om jeg kan si det sånn. Men la meg nå kaste meg litt ut i de 9 neste årene bare for moroskyld.

Om 10 år ser livet mitt slikt ut:

Jeg heter Espen, jeg er gift og vi har et barn, og mulig noen frittgående høns (Ælsker egg) Jobben min består av trening, blogging og jeg har mitt egent kleesmerke for menn. Jeg holder også på å utvikle mitt egent treningsmerke, og det synes jeg er jysla stas. Sønnen vår har blitt 4 år og heter ………. (Tror ikke jeg kan bestemme det alene) Han elsker fotball og digger å bli med pappa på fotoshoot. Hunden var heter Redbull og det var jeg som bestemte det navnet så tror ikke jeg får bestemme sønnen vår.

Jeg er ikke gift med ei dame. Jeg giftet meg med en mann, en mann jeg har vært sammen med i over 14 år. For meg føletes det riktig fordi jeg mener at kjærlighet er kjærlighet uansett kjønn. Jeg tror ikke man kan bestemme seg for at jeg vil bli forelsket i han eller hun. Jeg tror man virkelig bare faller for kjærligheten og den er fin. Kjærlighet er fint det folkens.

I helgene reiser vi ofte til Kristiansand for å besøke min mamma, bror og hans familie for vi synes slike ting er veldig viktig. Pluss at sønnen vår elsker dyreparken så her går det en del penger fordi dyreparken er overpriced som bare pokker og jeg får ikke sponset inngang gjennom bloggen.

Reiser vi ikke til Kristiansand så reiser vi til Haugesund for der har vi hans familie og hytteliv. Vi er ikke noe glad i å fly, så da pleier vi alltid å ta bilen vår over fjellet. Vi tar det som en roadtrip med masse stopp på vegen fordi vi drikker utrolig mye vann i denne familien.

Vi giftet oss på en strand i Hawaii fordi det var så lett for oss å reise ditt siden vi har ferie leilighet i Los Angeles. Digg med bare 6 timers flytur til Hawaii da, spesielt for meg som enda ikke har blitt kvitt flyskrekken min etter 10 år. Alle våre beste kompiser var i brylluppet og vi hadde begge smoking fra Tom Ford. Ingen hadde hvit fordi vi er begge menn.

Vi har leilighet i Oslo og LA. Grunnen er min jobb som går ut på masse reising. Da gjorde vi det slik at alle reiser sammen og har en fast plass å bo.

Sønnen vår vil faktisk bli brannmann, men det var før han så barne-tv en dag. Nå vil han bli postmann. Han skal få lov til å bli akurat det han ønsker, fordi vi vil bare at han skal være lykkelig.

Tror dette blir noen fine år jeg kan se frem til. Dette er hvertfall hvor jeg vil være om 10 år. Hvor vil du være?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Dette var nydelig å lese Espen! You rock!

  2. Fint dette, men du burde nevne at du om 10 år til fortsatt besøkte Vennesla. Verdens beste bygd!