Stryk på eksamen!

P5302700

God morgen kaffe folket. Lørdag og det kjennes helt fantastisk ut. Jeg har drømt så sykt mye rart i natt. Den ene drømmen handlet om eksamen. Hvor jeg skulle forklare hvilken plan jeg jobbet med når muskelen Deltoideus brukes i en frontal plan. Assår!!!

styrketræningsøvelse-skulder-side

Denne eksamen tar knekken på alt ha ha. Jeg husker at han som var eksamenslærer var en mann på 80 år, kanskje litt spesielt? Mulig jeg har en ting for eldre menn? Ha ha. Jeg kom hvertfall aldri frem til poenget mitt i drømmen og læreren ble plutselig syk og måtte dra hjem, så da satt jeg der og tenkte JAVEL! Det var den eksamen…

Jeg vet det er lørdag og burde slappe av litt, men jeg skal uansett komme meg på trening. Etterpå blir det litt shopping. Jeg er på jakt etter et par messinglamper til «bloggleiligheten min». I kveld skal jeg i gebursdag på en båt i Oslo fjorden. Blir sikkert bra til tross for at været er crap. Ses om litt.

P5302695

Jeg har funnet en sykt deilig sommer feeling sang som jeg kjører på ørene når jeg løper. Sjekk den ut, kanskje litt rolig for noen, men for meg så passer den perfekt.

https://www.youtube.com/watch?v=XWWaVx8rcRc

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Herlig du er. Synes du kledde sovesveisen. Jeg klarte likevel å tvinge synet mitt vekk fra deg og tilbakgrunnen ved mye øyemakt. Den fjøla, som ligger der, den er litt sånn cool og kjekk den. Er den fra Ikea? Vurdere bruke lørdags ettermiddag på å shoppe den, jeg. 🙂

  2. Perfekt. Ååååå du kommer til å rocke treningen etter fødselen 🙂
    Legger ut en enda bedre sang i kveld som du må i listen din søta:)