StyleMag frokost.

Uten-navn-393

Frokost mania med Lene tidligere i uken. Det er alltid kjekt å få invite til Stylemag sin frokost. Problemet denne dagen var at jeg klarte å forsove meg, taxien kjørte i 30 ned til byen og da jeg kom ned måtte jeg nesten løpe videre med en gang siden dette var dagen jeg skulle signere kontakten på mitt nye blogg kontor. Sava som jeg gleder meg til å visere dere det fantastiske kontoret mitt. Ja, der skal det drikkes kaffe og blogges som en annen liten skribent.

En ting jeg ikke helt skjønner med slike frokoster er hvorfor det er frokost der? Det er nesten ingen som spiser det dem tar bilder av. Der går det bare i grønn juice og alger. Neste gang skal jeg ta med meg en pose og samle all maten og ta den med meg på gaten til dem fattige. Tror ikke de bryr seg så mye om innholdet i maten som vi gjør.

Nå kommer snart PT kompisene mine for å studere videre så jeg skal løpe ned på Sats å ta meg en deilig økt før vi begynner. Håper dagen blir fantastisk. Vi ses litt senere.

P5260371 P5260351

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *