Eksamen er rett rundt hjørnet.

P5292646

Shoes // Nike. Chinos // Zara. Shirt // RalpLauren. Jacket // Zara. Hat // H&MGod ettermiddag godtfolket, hvordan står det til med Gracilis din?Jeg har Grasilis langt inne i hodet, men den ligger jo på innsiden av beinet ditt og er en av adduktorene vi har!

Det klikker snart for meg. Eksamen for alle på AFPT er rett rundt hjørnet og vi leser fra morgen til kveld hjemme hos meg. Jeg tror det å lese sammen har vært det smarteste vi alle kunne gjøre. Vi sitter på gulvet, er ute på gåturer, tar danseøvelser og spør hverandre om alle muskler og funksjonene dem gjør. Snakker vi vanskelig tema når alt skal være på latinsk eller? Makan..

Jaja, nå er det hvertfall fredag og deilig er det. Kanskje jeg skulle ta meg et glass med hvitvin og feire at jeg har vært veldig flink på å lese hele uken? Håper fredagen deres blir magisk. Ses senere.

P5292663P5292665P5292671P5292682P5292690

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *