Blåmandag på en tirsdag!

P5262559

Endelig var dagen kommet hvor vi alle kunne snakke piss på lunsjrommet igjen, lenge lever arbeidsdagene og farvel til pinsen.Tror dere ikke at denne gutten klarte å forsove seg til Stylemag sin frokost i dag, assår! Det er da man snakker om at hodet har for mye å tenke på. Jeg sovnet ikke før klokken 02:00 i natt tror jeg den var og skulle opp klokken 06:45. Jada, Lene ringte klokken 09:00 og lurte på hvor jeg var,  i sengen min Lene sa jeg, men ses om 15 minutter.

Kastet meg i en taxi og var der 09:30. Drakk en juice, tok noen bilder og fikk med meg en deilig goodybag. Jeg dro Lene i armen og kastet henne på gaten slik at vi fikk tatt noen bilder sammen før jeg måtte løpe ned til banken for å signere siste papirene på leiligheten, så nå er den min. YAY! En egen liten blogg-leilighet på Sagene, hvor kult er ikke det a? Jeg er så stolt over ting jeg har fått til i 2015. Helt sykt faktisk. Men jobber man hardt så får man til det  man ønsker. Yay for hard working people.

På agendaen min nå stå lesing til eksamen før jeg stikker på trening. Vi ses litt senere eller på Snapchat. Herregud hva jeg elsker Snapchat. 

Snapchat @EspenHilton // Instagram @EspenHilton

P5262507P5262584P5262588P5262570

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. FIIIIIN fyr 🙂