Min drøm, min erobring, mitt liv.

P5112098

God ettermiddag dere.

Da har jeg bestått alle 13 prøvene man må igjennom for å komme opp til eksamen. Jeg er så happy og så stolt av meg selv fordi disse prøvene er virkelig tøffe, men dem blir selvsagt litt lettere når man liker det man leser.

Det som er så morsomt med PT-utanning er når man begynner på utannelsen sin så lærer man faktisk mye om sin egen kropp. Jeg har alltid mislikt min egen kropp. Kanskje det er rart for noen av dere å forstå, men jeg har hatt spiseproblemer og mobbig gjorde det ikke lettere å godta hvordan jeg følte på et «hat» av egent utseende.

Det har tatt lang tid for å komme til hvor jeg er nå. Det er med hånden på hjerte at jeg kan si at trening og sunn kost har hjulpet meg på vegen hvor jeg nå er.

Etter jeg begynte å studere hos AFPT har jeg lært hvordan jeg kan forme kroppen min etter hvordan jeg selv vil at den skal se ut, det er ganske kult. En gang i tiden sultet jeg meg selv og var lei meg, nå trener jeg full pupp og er super happy for at jeg kan gi denne muligheten til noen andre snart. Det girer meg så opp bare tanken på at jeg skal få lov til å ta del i prossessen med å hjelpe et annent menneske med selvbildet sitt. Jeg gleder meg virkelig. Snakk om drømme jobb.

Gjennom bloggen min vil jeg gi deg også denne muligheten til det samme, du får et gavekort på 2500kroner som du kan bruke på din utanning. Bli med du også, bli personlig trener sammen med meg. Drømmejobben er faktisk nermere enn du tror.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *