There is something about Bruce Jenner.

P5202434

Jacket // Canada Goose // Shirt // NN07. Jeans // Lee-MQ. Shoes // Nike.God dag kjære flotte og fantastiske mennesker. Jeg løper virkelig rundt som en annen idiot om dagen. Det er merkelig hvor hektisk ting blir når man tar seg en «ferie» på fem dager. Først nå har jeg fått satt meg ned og fått tid til å skrive litt med dere før jeg reiser ut av leiligheten igjen. Jeg skal faktisk ikke klage, man har det moro også da.

Jeg ser ikke på Keeping ut with the Kardashian ( Hvem hadde trodd det), men i går satt jeg meg ned bare for å se de to episodene som handler om Bruce Jenner. Jeg er mektig imponert over denne familien og hvor respekt dem har for sin pappa. Tenk å være 65 år og endelig tør å være seg selv a? Nei, er det noe folk vil lærer av disse to episodene så må det være å ha mer toleranse og aksept for andre mennesker. Bruce Jenner er en helt og et fantastisk forbildet. Har dere ikke sett episodene, er dette noe alle virkelig burde få med seg. Jeg elsker mennesker som tør å være seg selv og gå andre veier enn alle andre.

Håper dere alle for en amazing dag. Keep it up.

P5202421P5202426

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *