Ingen norsk 17 mai!

P5132137

 Shirt // MQ. Blazer // MQ. Jeans // Diesel. Shoes // Stockholm Design GroupHappy fridag folkens. Ja, nå er det virkelig bare noen dager igjen til den store festen. Jeg har selvsagt ikke fri, her må det blogges og studere videre. Men nå har jeg bare noen få eksamenstester igjen, så dette går riktig vei (håper jeg)

Jeg hadde nesten glemt at jeg må faktisk pakke også. Det blir ikke noe norsk 17 mai på meg, det blir spansk. Wee….Hola hola hola som man så fint sier i spain!

Litt senere skal jeg legge ut en treningsvideo igjen, en video om hvordan man bygger muskler i beina. Det smaker blod i munnen når jeg gjør den øvelsen. Ses om litt, nyt fridagen så lenge. 

P5132140P5132142P5132145

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *