Bli den beste av de beste, stryk og bestå!

P5112098

God ettermiddag sprækinger, håper dagen og protein-rundstykkene har vært bra.Jeg sitter med lekser og prøver som skal gjøres før jeg kan gå opp til eksamen. Føler ikke jeg har tid til å sitte i sofaen med dette nå, men skal man bli den beste personlige treneren så må man studere, drikke kaffe, lese enda mer, faile på noen prøver, drikker enda mer kaffe, og tilslutt bestå hele sulamitten. Jeg elsker virkelig dette treningsfaget, men latinsk har aldri vært min ting.

Min ting er spansk, Hola guapo, como estas? Ååå… Nå kjente jeg at savnet etter jobben min i Mexico på paradise hotel kom løpende. Der måtte jeg lære meg spansk fordi ingen kan engelsk. Dere skulle sett meg da jeg skulle kjøpe myggspray og forklarer dette på spansk, LOL! Her snakker vi gutt som virkelig kan forklare ting med hendene, ha ha. Hola at ya mosquito bite for life!!

Nei, tilbake til leksene. Vi ses senere. skipOhoy så lenge.

Brillene mine er fra Specsaver og av merket Tiger of Sweden.

P5112102P5112105

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *