Keeping up with the Kvarg!

P5112078

Velkommen til Espen`s mat lager, kan man vel si?Dette er hvordan kjøla hjemme hos meg ser ut om dagen. Kvarg etter Kvarg. Jeg elsker dette og det er ikke et sponset innlegg. (I wish). Jeg burde kanskje ikke skrive om frokosten min, da kan det ende opp med at alle kjøper Kvag og at det er utsolgt på butikken! Neida… Kvarg er favoritten og saft med mango er mixen. Hadde jeg vært musikker ville jeg kalt meg selv for «DJ Kvarg in a mix #saft»

P5112090

Hvorfor har jeg valgt Kvarg som frokost? Jeg er avhengi av proteiner i kosten min da jeg lever et hektisk liv og har ikke så mye tid på morgenen. En boks med kvarg har 44gram proteiner og holder meg mett lenge, kast i en banan eller litt havregryn så har du en fin blanding med proteiner og karbo. Digg. Du skal bare ha en liten dash med saft. Rør godt og kos deg med frokosten din. 

P5112086

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *